Számlázó program a mobilodra

Képességek

Nyomtatás

A nyomtatás egyszerűbb mint valaha. Az Apple AirPrint szolgáltatását használva, bármilyen AirPrint nyomtatóra azonnal kiküldhető a számla.
Android esetében pedig csak egy Chrome böngészőre van szükség, ahol a beállításokban tudjuk hozzáadni google fiókunkhoz a számítógépre kötött nyomtatót. Ezután már használható a Cloud Print. Ne feledd a számlát ki kell nyomtatnod.

iCloud

Ha több Apple eszközön szeretnéd használni a számlázó appot, az iCloud segítségével ezt automatikusan megteheted, hiszen az Apple fiókodban tárolja a számlázó app titkosítva a beállításokat.

Dopbox megosztás

Amennyiben szeretnéd, hogy a számlák egy helyen biztosan meglegyenek, akkor érdemes elmenteni a kész számlákat a DropBox fiókodba. Ha még nincs DropBox fiókod, akkor hozz létre egyet. DropBox fiók létrehozása
A DropBox fiókon keresztül meg tudod osztani a számlákat a könyvelővel is, így nem fordulhat elő, hogy kimarad valami a könyvelésből.

Google Drive megosztás

Nem szereted a DropBox-ot, akkor másik alternatívaként beépítettük a Google Drive hozzáférést, hogy az elkészült számlákat legyen hova elmenteni, akár archiválás céljából, de akár az ügyfélnek történő megosztás végett. Jah, és nem utolsó sorban, a könyvelőnek is könnyen át tudod küldeni a számlákat egy megosztott mappa segítségével.

Számlázó App Támogatás

Előfizetések

Az appon belül éves előfizetéseket lehet vásárolni. Az előfizetési csomag tartalmazza az éven belül kibocsátható számlák darabszámát. Azért készítettünk előfizetési konstrukciót, mert a számlázó app-ot folyamatosan szeretnénk fejleszteni az igényekhez mérten. Nem egy kész termékről van szó, amit el akarunk adni. Szeretnénk, ha ügyfeleink produktivitását folyamatosan növelné, segítené.
Több előfizetési konstrukciót alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálja a vállalkozásához illőt.

Irányítószám adatbázis

A gyorsabb adatfelvitel érdekében beépítettünk egy szűkebb postai irányítószám adatbázist a számlázó appba, hogy megkönnyítsük az adatok felvitelét. Elegendő az irányítószámot beírni, és a település neve automatikusan kitöltődik.

Jogszabályi megfelelés

számlázó app az üzleti életben

Hatályos jogszabályi megfelelés

A számlázó appot a 2014.07.01-én megjelenő 23/2014. (VI.30.) NGM rendelet alapján terveztük és fejlesztettük.

A NAV számla, nyugta kibocsátásának alapvető szabályai 2014. Letölthető NAV honlapjáról A Számlázó App 100%-ban megfelel a NAV által előírt számla kobocsátási szabályainak.
2014. július 1.-től a 23/2014(VI.30.)NGM rendelet szabályozza a számlázó szoftverek használatát. Az NGM rendelet itt található
A számlázó programokra vonatkozó jogszabályokat a többször módosított 24/1995. (XI.22.) PM rendelet tartalmazta. A rendelet 1/F. § pontjának (1) bekezdése tartalmazta az előállított számlapéldányokra előírásokat: 2010.04.01-ig volt hatályos (minden számlapéldányt sorszámozni kellett) 2010.04.01-től 2010.09.27-ig volt hatályos (eltörölték a példányszámozást, de meg kellett különböztetni a számla eredeti és másolati példányát) 2010.09.27-én az 1/F.§ pont (1) bekezdés hatályon kívül helyezésével törölték a számla eredeti és másolati példányainak megkülönböztetését is. 2014.07.01-én megjelenő 23/2014. (VI.30.) NGM rendelet a teljes 24/1995. (XI.22.) PM rendeletet hatályon kívül helyezte!
A SZAMLAZO nyomtatványt elektronikus úton az ügyfélkapunk keresztül, vagy papír alapon nyújtható be a NAV-nak bejelenteni. A nyomtatvány és ÁNYK innen tölthető le. A kitöltéshez szükséges adatokat a Számlázó App, Beállítások / Információ menüben találhatja meg.

 

Felhasználói kézikönyv

A Számlázó App felhasználói kéz a LETÖLTÉS linkre kattintva tudja letölteni PDF formátumban.

Amennyiben nem rendelkezik PDF olvasóval úgy azt az ADOBE hivatalos weboldaláról tudja letölteni.

 

Felhasználási feltételek

A Számlázó App felhasználási feltételeit a LETÖLTÉS linkre kattintva tudja letölteni PDF formátumban.

Amennyiben nem rendelkezik PDF olvasóval úgy azt az ADOBE hivatalos weboldaláról tudja letölteni.

Előfizetés

A Számlázó App használata díjmentes, de kizárólag érvényes előfizetéssel állítható elő számla.
Az előfizetési időszak egy év, mely időtartam alatt különböző mennyiségű számlát lehet készíteni a
számlázó app
al

Ha már letöltötted a számlázó app-ot, akkor láthatod, hogy 10 db számlát kiállítására vagy jogosult. Ezt gyakorlásnak szántuk az app funkciók kipróbálásához. A Beállítások menüben megtalálhatod az adatbázis törlés funkciót, ha szeretnéd élesben használni, vagy lejárt a tíz számla kibocsátási kredit de tovább szeretnéd tesztelgetni törölj. Az adatbázis törlés minden rögzített adatot töröl, ezért óvatosan használd. Ha élesben szeretnéd használni és a tíz számla kevés, oszd meg a facebook-on és további 25 számla készítés lehetőséget kapsz. A Beállítások / Előfizetések menüpontban érhetők el ezek a funkciók.

Az alábbi csomagokaban kínálunk előfizetéseket.

 • Kisvállalkozók számára

  €5,49/év
 • 100 -as csomag
 • 100 db számla előállítása
 • e-mail Support
 • mikro
 • Fejlődő vállakozásoknak

  €20,99/év
 • 1000 -as csomag
 • 1000 db számla előállítása
 • DropBox biztonsági mentés / visszaállítás
 • e-mail Support
 • kis
 • Korlátlan

  €30,99/év
 • Korlátlan csomag
 • korlátlan db számla előállítása
 • DropBox biztonsági mentés / visszaállítás
 • fizetős modulok korlátlan használata
 • e-mail és telefon Support
 • közép

Kérdése lenne?

Írja meg az info kukac plixapp pont hu címünkre és mielőbb megválaszoljuk. Ha pedig halaszthatatlan, akkor hívhat telefonon is. +36 96 310 170 PlixApp - mobil alkalmazás fejlesztés
Linkkatalógus